Blog

Mujeres con impacto

Hace mes y medio, mas o menos, recibí un mail que me hizo doblemente feliz. Me invitaban a participar del proyecto chileno Mujeres con impacto que organizan Sistema B, Mentores de Impacto y Corfo. Un speed dating de 20 minutos que se realizará este jueves 14 de enero entre más de 500 empresas lideradas o… Llegir més

Sant Jordi 2020

Confinada. Escoltant a Radio 3 com diferents autors i llibreters parlen del llibre que s’estan llegint o el que sortirà aviat. Comenten què els agrada més del seu llibre i tothom parla amb una passió increïble. I és la que els llibres no poden deixar indiferent.

Confinamiento desigual
Infravivienda, apartamento, piso o casa

Confinamiento desigual

Ante la pandemia por COVID-19, las diversas realidades sociales requieren diferentes medidas adaptadas. Tomar las decisiones desde el ámbito local podría paliar el confinamiento desigual y marcar la diferencia

La honradez aún existe.

Superemos la cultura de la picaresca, superemos el mal ejemplo que nos ofrecen nuestros políticos, superémoslos a todos y seamos mejores personas. Porque cuando devuelves un objeto perdido o de lo devuelven, te cambia el día, la semana, incluso estado con gripe!

Sobre Mi


Hola, sóc Teresa. A més d’educadora, consultora i mediadora, sóc segona mare a temps parcial, ja que convisc amb els fills adolescents de la meva parella, que té custòdia compartida. Des de sempre m’ha agradat escriure i de tant en tant em publiquen algun article.

En aquesta secció podràs llegir els meus articles i reflexions relacionats amb la meva professió, però també amb mi i els temes d’actualitat que em preocupen. És per això que estan en català i castellà, el meu cap és bilingüe. Espero que us agradin!

Aquí teniu les meves xarxes:

%d bloggers like this: