Adolescents

.

Més de 20 anys d’experiència, acompanyant a adolescents i joves

Acompanyament i consultoria

Hola jove, adolescent, l’etapa en la que estàs és  meravellosa. Els amics són els més important per tu, res no et fa por, tens ganes de menjar-te el món, apareixen els primers amors, comences a sortir sol/a, ja ets gran. Però sovint és també es fa difícil. Vols volar, però no tens ales. No vols explicar a les coses als pares, però alhora no saps amb qui parlar

Estaré al teu costat. No farem teràpia, no sóc psicòloga, el meu un espai d’aprenentatge, però no et faré llegir ni estudiar, ho farem xerrant i provant. Ho podem fer a la consultoria, o si ho necessites, fent un passeig.

Mira aquest vídeo que ho explico en 2 minuts.

Taller a mida: vull que el meu fill sàpiga

Vull que el meu fill/filla sàpiga…és un servei dirigit a adolescents, creat per a pares, mares o referents educatius que no saben com parlar de sexualitat, drogues, relació amb els amics, relacions de parella, amor, sexe. Sovint, no sabem com afrontar aquests temes tan incòmodes per a tots. A vegades sí que sabem com fer-ho, però són els nostres fills o filles les que no volen que en parlem.

En poques sessions parlaré d’aquests temes amb ells i elles sense avançar processos ni tocar temes que fins i tot no hagin aparegut. Desmuntarem mites i desinformacions. Dissenyaré un taller a mesura de la teva fill@.


Yo cuando conocí a Teresa, era muy joven, me ayudó mucho, supo orientarme y ayudarme tanto en mi situación laboral como personal. Era muy atenta y responsable con sus jóvenes.
Siempre que le necesitaba no dudaba en darme la mano.
Nunca olvidaré las cosas que ha hecho por mi. Es una gran educadora pero sobre todo una gran mujer que sabe luchar por lo que quiere.

Belén


Aconsegueix la teva cita gratuïta avui!

%d bloggers like this: