Sobre Mi

Si vols tenir una idea de quins són les meves competències, he fet un vídeo de dos minuts on te les explico. Ho pots veure aquí.

Si prefereixes llegir-me, segueix amb mi…

La major part de la meva família és educadora, crec que entre totes podríem formar a nois i noies des de primària fins a la universitat, passant per l’educació per a persones amb diversitat funcional. Vaig començar en aquest camp amb 17 anys com a monitora de lleure voluntària amb nens i nenes entre 8 i 14 anys.

Quan em va tocar començar la universitat no existia la meva carrera i vaig estudiar Disseny d’Interiors en Elisava. En la secundària vaig tenir un profe d’art molt bo que ens va fer estimar l’art. Van arribar les pràctiques laborals, i pel camí vaig descobrir que el disseny m’encantava (encara forma part del meu i de les meves aficions) no era al que em volia dedicar. Després de 4 anys d’estudis, vaig decidir tornar a començar.

Vaig estudiar Educació Social en la Universitat Ramón Llull costejant els meus estudis amb l’ajuda d’una petita beca, fent classes particulars i treballant amb la familia i fills/as en orientació vocacional .

Han passat 20 anys des que vaig acabar la carrera, i des de llavors he treballat en producció cultural a Xile, i aquí de mediadora de comunitats i veïns, en centres de menors com a educadora, després coordinadora i finalment com a directora. També formadora de formadors, formadora de pares i mares, passant per col·laboracions puntuals amb la UB mitjançant la Fundació Autònoma Solidària.

Després de recórrer tot el sistema de protecció d’infància i adolescència català, vaig estar treballant 6 anys com a educadora en un projecte de Serveis Socials per a adolescents en el Espai Jove Sant Ildefons a Cornellà.

Quan em vaig mudar a Vilanova i la Geltrú, vaig tenir l’oportunitat de treballar com a orientadora i insertora laboral amb joves, i més tard com a orientadora i prospectiva d’empreses amb adults.

Actualment, ofereixo els meus coneixements a particulars com a consultora a famílies i els seus membres per a poder reorganitzar la llar, les tasques dins d’aquest, oferir noves pautes de funcionament pels adults referents i menors, diagnosticar i derivar a altres professionals (veure serveis).

Ofereixo també serveis de mediació familiar i intergeneracional per a solucionar petits i grans conflictes.

Durant tots aquests anys no he deixat d’estudiar, cursos, jornades, seminaris que m’ha anat dotant de les eines necessàries, i ara mateix estic estudiant un postgrau de mediació civil, mercantil i familiar, i tinc pensat seguir amb la mediació laboral. No penjaré els meus títols en la paret, ni a la web, perquè si alguna cosa he après és que l’important és l’experiència, i després de 20 anys de professió puc dir que sóc experta en famílies, infància i adolescència. Així que si, estàs en bones mans.

%d bloggers like this: