Sobre mi

La major part de la meva família és educadora, crec que entre totes podríem formar a nois i noies des de primària fins a la universitat, passant per l’educació per a persones amb diversitat funcional. Vaig començar en aquest camp amb 17 anys com a monitora d’oci voluntària amb nens i nenes entre 8 i 14 anys.

Quan em va tocar començar la universitat no existia la meva carrera i vaig estudiar Disseny d’Interiors en Elisava. En la secundària vaig tenir un professor d’art molt bo que ens va fer estimar l’art. Van arribar les pràctiques laborals, i pel camí vaig descobrir que el disseny m’encantava (encara forma part del meu i de les meves aficions) no era al qual em volia dedicar. Després de 4 anys d’estudis, vaig decidir tornar a començar.

Vaig estudiar Educació Social en la Universitat Ramon Llull, costejant els meus estudis amb l’ajuda d’una petita beca, fent classes particulars i treballant amb la família i fills/as en orientació vocacional .

Han passat 20 anys des que vaig acabar la carrera, i des de llavors he treballat en producció cultural a Xile, i aquí de mediadora de comunitats i veïns, en centres de menors com a educadora, després coordinadora i finalment com a directora. També formadora de formadors, formadora de pares i mares, passant per col·laboracions puntuals amb la Universitat de Barcelona mitjançant la Fundació Autònoma Solidària.

Després de recórrer tot el sistema de protecció d’infància i adolescència català, vaig estar treballant 6 anys com a educadora en un projecte de Serveis Socials per a adolescents a l’Espai Jove Sant Ildefons a Cornellà, un de les zones més pobres de la ciutat.

Quan em vaig mudar a Vilanova i la Geltrú, vaig tenir l’oportunitat de treballar com a orientadora i insertora laboral amb joves, i més tard com a orientadora i prospectiva d’empreses amb adults.

Actualment, ofereixo els meus coneixements a particulars com a consultora a famílies i els seus membres per a poder reorganitzar la llar, les tasques dins d’aquest, oferir noves pautes de funcionament pels adults referents i menors, diagnosticar i derivar a altres professionals (veure serveis).

Ofereixo també serveis de mediació d’equips, familiar i intergeneracional per a solucionar petits i grans conflictes.

Durant tots aquests anys no he deixat d’estudiar, cursos, jornades, seminaris que m’ha anat dotant de les eines necessàries, i ara mateix estic estudiant un postgrau de mediació civil, mercantil i familiar, i seguiré amb la mediació laboral i comunitària. No penjaré els meus títols en la paret, ni en la web, perquè si alguna cosa he après és que l’important és l’experiència, i després de 20 anys de professió puc dir que sóc experta en el meu camp. Així que si, estàs en bones mans.

Competencies

Les meves xarxes socials

Darreres entrades al blog

Els deures d’estiu

Article publicat a Social.Cat   Divendres, 27 de maig de 2022 | 08:45 h S’apropa el període de vacances d’estiu i amb aquestes apareixen els dubtes: deures o no deures. Si han quedat assignatures pendents o el jove o infant va amb retard en alguna signatura és...

Relacions tòxiques a l’adolescència

Publicat a Social.Cat   Dimarts, 15 de febrer de 2022 Hauria d'haver seguit amb la segona part de l'article anterior “Actituds destructives a l'adolescència”, però ahir va ser 14 de febrer i no podria imaginar una data millor per parlar d'aquest tema. Durant els...

Una profesional brillante y una magnífica líder en los proyectos que lleva a cabo. Sabia, generosa, inteligente y con una energía imbatible. Lo mejor de todo: es una persona maravillosa. Trabajar con ella es un aprendizaje continuo. Gracias!!!

Pepe